onsdag den 6. maj 2015

Stegte kartofler med rucola

"Et lækkert tilbehør til din grillmad"

Grill sæsonen er ved at være over os (hvis altså der kom liiidt mere varme), og derfor har man brug for en masse lækkert tilbehør til diverse kødretter, som smides på grillen. Jeg fandt på en lidt speciel udgave her til aften, som jeg rigtig gerne vil dele med dig. Der er ingen mål på denne opskrift, fordi det hele kommer an på, hvor mange man er, og hvor meget man spiser. Så dem må du selv regulere. Her kommer den:



DU SKAL BRUGE

Rocula
Små kartofler
Olivenolie
Timian
Havsalt

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge kartoflerne til de er "al dente" 

  2. Hæld vandet fra og kom kartoflerne på en pande med olivenolie 

  3. Kom lidt olivenolie ovenpå igen og drys med timian 

  4. Steg kartoflerne ved middel varme til de bliver brunlige

  5. Kom rucola på og lad det falde helt sammen 

  6. Kom kartoflerne i en skål og drys havsalt ovenpå 

  7. Server dem til et lækkert stykke kød og en grøn salat 



Konklusion
Det er et super nem tilbehør, som smager rigtig dejligt. Pas på med varmen på din pande, da rucolaen nemt kan brænde på, og det smager ikke helt så godt. Hvis du hellere vil have et andet krydderi end timian på dine kartofler, kan du selv prøve at eksperimentere dig frem. Jeg ved bare, at kartofler og timian er en sikker vinder.