onsdag den 7. maj 2014

Easy peasy pizzasnegle

"Hjemmebag til kapsejlads!" 

Der findes simpelthen intet bedre end at sidde i solen med en ny åbnet øl og spise hjemmelavet pizzasnegle og selvfølgelig samtidig se en kæmpe folk universitetstuderende gå total amok over folk, som fræser frem og tilbage i små både over uni-søen. Jaa, studielivet er bare helt fantastisk. Gid det aldrig måtte ende! Men ak ja, det sker jo en dag, men når den dag kommer, vil jeg kunne se tilbage og sige: "Jaaa, men jeg fik da lavet pizzasnegle til kapsejlads!"

Opskrift på Kapsejlads-pizzasnegle 



DU SKAL BRUGE

25 g gær
4 dl lunken vand (ca 37 grader)
1 tsk salt
3/4 dl olivenolie
1 tsk sukker
2 dl fuldkornsmel
Ca. 500 g tipo 00 mel (pizzamel)

Fyld
200 g revet mozzarella ost
390 g pizzasauce (den til 5 kr. i Netto)
150 g skinkepålæg
Oregano

Fremgangsmåde
  1. Opløs gæret i vandet og rør rundt

  2. Tilsæt olivenolie, salt, sukker og fuldkornshvedemel 

  3. Kom pizzamelet i lidt af gangen til dejen samler sig

  4. Drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen grundigt i ca. 5 minutter

  5. Sæt dejen til hævning i 1 time 

  6. Efter hævningen drysser du nyt mel på bordet og ruller dejen ud til en rektangel (ca 30 cm i B)

  7. Smør dejen med pizzasauce

  8. Fordel skinkepålægget derpå og kom lidt over halvdelen af det revet ost ovenpå

  9. Drys med oregano 

  10. Rul nu den ene side over den anden 

  11. Gør 3-4 bageplader klar med bagepapir 

  12. Skære dine snegle ud i en ønsket størrelse og placer dem på pladen

  13. Pynt sneglene med det resterende ost og drys igen med oregano 

  14. Bag dine pizzasnegle i 15-20 minutter ved 200 grader 

  15. Lad dem køle af på en rist, inden du gemmer dem i en pose til kapsejlads! (eller picnik eller madpakken ect.)



Konklusion 
SKÅÅÅÅÅÅL og god kapsejlads alle derude! Jeg håber, I alle får en super lækker dag, og at det gode vejr holder! Og ja, det er nogle vold gode snegle! (undskyld sproget)


Så klar til kapsejlads!