onsdag den 11. december 2013

Stor portion tarteletter

"Jamen alle elsker da tarteletter…?"

Jeps, det gik min mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tid siden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tarteletter med høns i asparges MUMS!

Tarteletter med høns i asparges


DU SKAL BRUGE

900 g frosne kyllingebryser (koster 45 kr i Netto)
75 g margarine
3 spsk hvedemel
1 dåse hvide asparges
1 pakke tarteletter

Fremgangsmåde

  1. Kom kyllingen i en gryde og hæld vand i, så det dækker kødet og skru op for varmen 

  2. Husk at skumme af under kogningen. Det gør du nemmest med en hulske.  

  3. Når der ikke længere ligger skum øverst i gryden, skuer du ned for varmen 

  4. Lad det koge indtil kødet er gennemkogt - det tager 15-20 minutter

  5. Efter kogningen tages kyllingen op af gryden og skæres i mundrette stykker 

  6. Gem noget af vandet fra kyllingen 

  7. Brug samme gryde og smelt margarine deri uden den bliver brun 

  8. Tilføj mel og pisk det sammen med et piskeris 

  9. Tilsæt løbende asparges vandet og lav en sovs - hvis den virker for tyk kan noget kyllingevandet tilsættes. Smag til med salt 

  10. Når sovsen er klar og har den rigtige konsistens tilsættes kyllingestykker og asparges også er tarteletfyldet klar  

Konklusion 
Konklusion er JEG ELSKER TARTELETTER, og de er så nemme at lave