tirsdag den 15. oktober 2013

Bananpandekager

"Perfekt til en syndig morgenmad på den sunde måde.."

Jep, denne morgenmad/brunchtilbehør er både syndig og sund på samme tid. Dine smagsløg bliver simpelthen synd fuldstændig og i stedet for en masse hvidt mel og sukker, får du bare en mundfuld banan og havregryn. Øv bøv, men føj hvor smagte det bare herligt! Her får du opskriften til en dejlig tyk og blød pandekage:

Bananpandekager m. havregryn 



DU SKAL BRUGE (ca. 7-8 stk.)

1 banan
1 æg
2 dl havregryn
2 dl speltmel
2 dl kærnemælk
1 dl minimælk
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:
  1. Mos bananen og kom den i en skål

  2. Bland banan med kærnemælk og minimælk 

  3. Kom havregryn og mel ned i skålen (det skal have en tyk konsistens)

  4. Ægget kommes i og blandes forsigt sammen med de andre ingredienser   

  5. Tilsæt vaniljesukker og bagepulver til sidst og rør forsigt igen

  6. Sæt små klatter dej på en varm pande med fedtstof og vend pandekagen, når dejen får små luftbobler og bliver lysebrun rundt i kanten. Panden må ikke være brændvarm, da processen ellers går alt for hurtigt, og de små pandekager vil blive brændt.

  7. Server dine pandekager med en skøn marmelade, vaniljeis eller noget andet lækkert. Velbekomme.  


Konklusion
Lav dem - De er møg lækre! bum.